Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unitate în PNL Arad!

În urma ședinței Biroului Permanent Județean al PNL Arad care a avut loc astăzi, ședință condusă de șeful campaniei PNL Arad, Iustin Cionca,  membrii și primarii participanți au dat un mesaj de unitate atât pentru întreaga filială cât și conducerii acesteia. Primarii au subliniat faptul că principalul lucru care trebuie făcut de acum este ca întreaga echipă să rămână unită pentru a îmbunătăți situația actuală a filialei liberale.

Unitate în PNL Arad!
Comentează 0

În urma analizei, în care s-a verificat fiecare colegiu în parte, dintre toate filialele naționale, ca procent la aceste alegeri, Aradul ocupă locul 3, depășind alte judete din fieful partidelor de dreapta, cum ar fi Timiș, Cluj sau Bihor. Șeful campaniei, Iustin Cionca, a transmis un mesaj de mulțumire tuturor colegilor care s-au implicat în această campanie: Vă mulțumesc tuturor celor care ați muncit la aceste alegeri, știu că nu a fost ușor pentru nici unul dintre voi, însă consider că în acest partid  suntem o familie și doar împreună putem să creștem și să mergem înainte. Acum este momentul să începem să construim pentru 2020.

Printre cei care au mai luat cuvântul a fost primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crișan, care a spus că rezultatul acesta trebuie să ducă partidul către o uniune mai puternică: Toți trebuie să ne asumăm rezultatul și să vedem cum putem să ne revenim din această situație. Trebuie să ne unim, să nu ne dăm în cap unul la altul, să nu facem sămânță de scandal, doar așa putem să mergem mai departe.

Primarul orașului Sebiș, Gheorghe Feieș, a vorbit despre direcția partidului: Acum avem nevoie de rațiune, înțelepciune si echilibru ca să încercăm să ducem lucrurile într-o direcție bună. Trebuie să încercăm să ne adunăm, nu să ne destrămăm. Dar atâta timp cât nu vom fi deschiși, cinsțiti, corecți unii față de alții nu vom putea reuși.  Dacă ne unim vom putea să redevenim ceea ce am fost.

Vocile contestatare din zilele trecute au fost prezente la această ședință si au avut o atitudine calmă, deschisa spre dialog și un discurs pozitiv față de conducerea filialei Arad.

Tot in cadrul ședinței de astazi s-au stabilit direcțiile pe care le va urma PNL Arad in perioada imediat următoare.

Comunicat PNL Arad


Scrie un comentariu

trimite