Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

UNIFEST - distracție gratis, nu degeaba, cu studenții Universității "Aurel Vlaicu"! (FOTO)

UNIFEST - distracție gratis, nu degeaba, cu studenții Universității
Comentează 0

Vineri, 03 noiembrie, ora 20:00, pe platoul din fața Primăriei s-a dat startul celui mai mare festival studențesc din România, UNIFEST. Realizat de Liga Studenților din Universitatea “Aurel Vlaicu”, aceasta a fost dovada vie a unității și dragostei puse într-o muncă mereu comună.

Ce s-a întâmplat mai exact? Rectorul Universității “Aurel Vlaicu”, prof. univ. dr. Ramona Lile, cât și actualul președinte,Barna Roxana, fostul președinte, Cosmin Băhnean și actualul vicepreședinte, Emilian Manciu, LSUAV au spus câteva cuvinte legate de eveniment. Literele denumirii festivalului s-au remarcat din depărtare, luminile din jurul Primăriei s-au stins timp de 5 minute, iar mai apoi a urmat un moment artistic plin de energie, un FLASHMOB! Distracția a fost în toi, iar bucuria s-a citit pe chipurile studenților.

A XVI-a ediție a celui mai mare festival studențesc din țară aduce din nou la Arad 11 zile pline de activități captivante, ce sunt cuprinse într-o gamă largă de domenii.

Evenimentul se va desfășura în perioada 03 - 13 noiembrie., UNIFEST fiind organizat la nivel național de Uniunea Studenților din România (USR) și la nivel local de Liga Studenților din Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad (LSUAV). 

17 activități în 11 zile!

Studenții vor putea participa la activități culturale: seri de film, workshop de fotografie, jocuri de societate; activități business: training-uri despre orientarea în carieră, educație financiară și domeniul bancar; sport: campionat de fotbal, bedminton și ping-pong; activități sociale: acțiuni caritabile, precum susținerea unui caz și donarea de sânge. De asemenea, cei interesați vor putea fi prezenți la lecții de prim ajutor, ecologizare sau la discuții cu poliția rutieră. Din program vor fi nelipsite petrecereile în stil studențesc, serile de darts și beerpong. 

Un capitol special din cadrul acestui festival îl reprezintă Balul Bobocilor al Universității "Aurel Vlaicu", care se va desfășura separat de perioada proiectului. 

Liga Studenților din Universitatea "Aurel Vlaicu" din Arad vă așteaptă și vă invită și să vă înscrieți la oricare dintre aceste evenimente. Ei vă stau la dispoziție pentru orice informație cu privire la programul UNIFEST, afișele sau activitățile organizate.

Contact:

Emilian Manciu - 0742 805 816

Roxana Barna - 0726 883 598

FB: LSUAV Arad

--

Roxana Adriana BARNA

Președinte Liga Studenților din Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad

Vezi aici prpogramul UNIFEST:

www.facebook.com/Lsuav-Arad

Galerie foto (98)


Scrie un comentariu

trimite