Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Unde îşi vor putea da întâlnire suporterii arădeni pentru a urmări meciurile de la EURO în aer liber şi pe ecran mare

Euro 2020 începe vinerea viitoare, Bucureştiul urmând să găzduiască trei meciuri din faza grupelor şi o partidă din optimi. Arădenii care nu vor ajunge însă pe Arena Naţională să vadă pe viu una dintre cele patru partide care se vor juca acolo, vor putea totuşi să urmărească toate meciurile în aer liber, împreună cu prietenii.

Unde îşi vor putea da întâlnire suporterii arădeni pentru a urmări meciurile de la EURO în aer liber şi pe ecran mare
Comentează 0

Heineken împreună cu Primăria Arad vor pregăti trei spaţii în care microbiştii din municipiu îşi vor putea da întâlnire în faţa unor ecrane mari, pentru a viziona împreună meciurile de la Euro. Este vorba despre Parcul Regina Maria din Micălaca, unde vor fi 200 de locuri, un spaţiu situat în zona comercială a Ştrandului Neptun şi unul în zona de bazine, unde vor fi câte 150 de locuri. Asta, în condiţiile în care trebuie respectate regulile cu privire la distanţare.

„Heineken a venit cu un concept în cinci oraşe, Arad, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Iaşi. Noi asigurăm ecrane mari, semnal tv şi curent, iar dânşii asigură berea. Vor fi pufuri pe care suporterii vor putea să stea şi să urmărească partidele de fotbal. Încercăm să reluăm viaţa normală din Arad. Dacă am fi avut un spaţiu primitor în Vlaicu, am fi organizat şi acolo un astfel de loc”, a declarat primarul Călin Bibarţ.

La rândul său, Gheorghe Andresz, directorul de vânzări al Heineken România, arădean de origini, susţine că organizatorii au încercat să promoveze ştrandul din toate punctele de vedere. „Vreau să felicit Primăria Arad pentru iniţiativă. E o iniţiativă plăcută pentru a ieşi din pandemie. Ne bucurăm că putem duce în România emoţia unei mari întreceri sportive”, afirmă Andresz, care a ţinut totodată să menţioneze că vizionările vor fi organizate cu respectarea regulilor stabilite de UEFA.

Foto: Rebeka Bene

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite