Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un VW a luat foc în parcarea de vis-a-vis de Ziridava

Un VW a luat foc în parcarea de vis-a-vis de Ziridava
Comentează 2

Miercuri, 4 august, în jurul orei 12,00, un VW a luat foc în parcarea dintre liniile de tramvai, undeva în dreptul magazinului Ziridava. Evenimentul s-a petrecut în timp ce mașina era în mers, cauza cea mai probabilă fiind un scurt circuit electric, având în vedere ”etatea” mașinii, de aproximativ 20 de ani.

Pompierii de la ISU Arad și Poliția municipiului au intervenit la timp și nu s-au consemnat nici victime, nici din mașină, nici victime ”colaterale”.

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Din păcate, evenimentul ne-a fost anunțat telefonc de către un martor ocular și nu de purtătorul de cuvânt al Detașamentului de Pompieri Arad, George Pleșca, cum ar fi fost normal, căci atribuția lui (plătită bine, vă garantez!) tocmai aceasta este. Explicația pe care mi-o sugerează ”un prieten” este că purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleșca, și-a schimbat brusc comportamentul deoarece săptămâna trecută a fost avansat în gradul de locotenent colonel și a vurt să confirme și el, pardon, domnul lt. colonel, proverbul din străbuni care grăiește că, pentru a-l cunoaște cu adevărat, dă-i românului funcție (și grad). Încă odată: Păcat!

Galerie foto (8)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite