Vremea Romania, Arad 16°C

Stiri Arad

Un vis devenit realitate pentru arbitrul arădean Ovidiu Haţegan. “A venit Moş Crăciun mai devreme, foarte darnic, cu un cadou superb”

28 de ani au trecut până ce un arbitru român să ajungă la un nou turneu final. Atunci era un arădean, Ioan Igna, acum, tot un arădean, Ovidiu Haţegan fiind printre cei 18 centrali care vor oficia la EURO 2016.

Un vis devenit realitate pentru arbitrul arădean Ovidiu Haţegan. “A venit Moş Crăciun mai devreme, foarte darnic, cu un cadou superb”
Comentează 0

“Este ceva fantastic, un vis devenit realitate. A venit Moş Crăciun mai devreme, foarte darnic, cu un cadou superb. Acum un an nici nu mă gândeam la aşa ceva, este o mare realizare pentru arbitrajul şi fotbalul românesc. Ţin să le mulţumesc pentru acest lucru familiei mele, atât colegilor cu care am făcut echipă până acum, pentru că este și meritul lor pentru această reuşită, cât şi tuturor celor care m-au ajutat să mă formez ca arbitru. Le mulţumesc şi celor din Comisia Centrală a Arbitrilor, în frunte cu domnul Kyros Vassaras, care mi-au oferit tot suportul lor.

Este o mare bucurie că, după 28 de ani, un alt arădean calcă pe urmele lui Ioan Igna, cu atât mai mult cu cât l-am cunoscut. În 2003, m-a văzut la un meci din Liga a IV-a, am vorbit cu dânsul, m-a sprijinit şi m-a ajutat să mă dezvolt ca arbitru. Şi uite, că la 12 ani după acel moment, îi continui munca şi voi reprezenta România la EURO 2016”, a spus Ovidiu Haţegan.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite