Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un timișean a hărțuit, șantajat și amenințat un arădean! Ce pedeapsă riscă acum

Un tânăr a ajuns ieri în arestul IPJ Arad și este posibil să rămână încă o lună după gratii, dacă așa va hotărî judecătorul căruia i-a fost înfățișat bărbatul, pus sub acuzare pentru hărțuire, amenințare și șantaj. Polițiștii Secției 1 Rurală Arad împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș au desfășurat, în cursul zilei de ieri, 28 ianuarie a.c., o percheziție domiciliară pe raza localității Șag, din județul Timiș.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, din luna noiembrie 2020 până în prezent ar fi trimis peste 5.000 de mesaje (text și video) de amenințare unei persoane din Arad, care i-ar datora 5.000 de euro. Banii ar reprezenta contravaloarea unei construcții realizate la domiciliul persoanei vătămate.

 

Un timișean a hărțuit, șantajat și amenințat un arădean! Ce pedeapsă riscă acum
Comentează 0

Bărbatul a fost condus la sedul IPJ Arad pentru audieri, fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, în cursul zilei de ieri, la orele 14.00, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, hărțuire și șantaj. Acesta este chiar în aceste momente prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celui în cauză.


Scrie un comentariu

trimite