Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

S-a întâmplat în județul Arad! Un tată care și-a violat cele trei fiice minore a fost arestat preventiv

S-a întâmplat în Arăneag, comuna Târnova. Un monstru cu chip de om și-a violat cele trei fiice, încontinuu, timp de peste zece ani, iar acum a fost deferit justiției. Bărbatul de 48 de ani a fost arestat preventiv fiind acuzat că, timp de 17 ani, şi-a violat fiicele minore. Cea mai mare dintre ele ar fi fost victima abuzurilor încă de când avea 9 ani.

S-a întâmplat în județul Arad! Un tată care și-a violat cele trei fiice minore a fost arestat preventiv
Comentează 0

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu se efectuează cercetări față de 1 inculpat, în vârstă de 48 ani, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de viol, în formă continuată. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 - 2023, în repetate rânduri, a întreținut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică și psihică și profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-și exprima voința. La data de 23.02.2024 inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu. 

Una dintre ele ar fi rămas însărcinată la 14 ani, însă tatăl ar fi pus-o să avorteze.

Anchetatorii spun că traumele la care au fost supuse fetele au ajuns până în punctul în care acestea se gândeau destul de serios la sinucidere. Totul a ieșit la iveală după ce fata cea mare, în vârstă de 26 de ani, i-a povestit unei colege chinul prin care ea și cele două surori ale sale au trecut în ultimii ani. Acea colegă a și convins-o să facă plângere la poliție. 

Bărbatul a fost săltat din casa izolată în care s-a retras în ultima perioadă iar cele trei fete primesc acum consiliere.


Scrie un comentariu

trimite
















Inchide