Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un tânăr a intrat în plin cu maşina în prietenii cu care băuse toată noaptea. Unul a murit, altul este în stare gravă la spital

Tragedie cumplită în Mehedinţi. Un tânăr de numai 19 ani şi-a ucis unul dintre prietenii cu care a băut toată noaptea şi pe un altul l-a rănit grav după ce a dat cu maşina peste ei. Acesta s-a urcat beat la volan şi se îndrepta către barul din sat.

Un tânăr a intrat în plin cu maşina în prietenii cu care băuse toată noaptea. Unul a murit, altul este în stare gravă la spital
Comentează 0

Tânărul a băut cu cei doi colegi, acasă la unul dintre ei, informează România TV. Au plecat apoi la barul din sat, de unde şoferul vinovat a plecat la un prieten din alt sat. La întoarcere a vrut să se oprească din nou la bar, unde-şi lăsase ceilalţi prieteni. Doar că aceştia s-au pornit spre case pe jos. Şoferul nu i-a văzut şi a intrat în plin în ei.

"Cu niste colegi de clasa, a fost acolo si a baut un sprit, prima data au fost la bar, au venit acasa si pe urma au plecat si ei au plecat in sat, cand s-au intors s-au intersectat aici si au iesit de pe partea carosabila. E lovita rau masina, zici ca a dat in stalpi nu in oameni, pe al doilea baiat cred ca l-a luat pe parbriz, si peste celalat a trecut era varza, ce sa mai", a declarat un martor la tragedie. 

"El fu baut mort, soferul, beat l-am vazut ca il tinea in brate acolo jos, el il mai tinea in brate sa nu sune la salvare. NU SUNATI CA MA OMOARA", a povestit un alt martor. Martorii mai spun că salvarea a ajuns târziu la locul tragediei.

"Eu a;:m dat telefon dupa trei sferturi de ora, o ora jumatate l-am tinut in brate si plangea sufletul si era cald", a povestiti unul din cei prezenţi la nenoropcire. De frică să nu fie bătut de oameni, şoferul a plecat, însă s-a întors când au sosit poliţiştii.

Tânărul rănit a fost transportată la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite