Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un român a câștigat ZECI DE MII DE EURO într-un mod neobișnuit!

Un român a câștigat ZECI DE MII DE EURO într-un mod neobișnuit!
Comentează 0

Eduard Gabriel Căpățână este protagonistul aventurilor matrimoniale, acesta reușind să păcălească mai mulți străini care au fost captivați de tânăra româncă, dornică de a se căsători cu aceștia.

Căpățână a primit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni cu suspendare și a fost obligat să restituie din banii pe care a reușit să-i obțină de pe urma înșelăciunilor. Astfel, 19.000 de dolari ajung înapoi la Michael Durante, una dintre victime; acesta a efectuat mai multe plăți către ”tânăra româncă” de-a lungul a trei ani de zile, începând cu 2007.

Între 2007 și 2012, gălățeanul și-a făcut pe site-urile de matrimoniale mai multe conturi, pozând într-o brunetă care este dornică de a se căsători, neavând însă o situație financiară prea bună.

Victima care a avut cel mai mult de suferit de pe urma aventurilor online a fost James Albert McDaniel. De la acesta, românul a reușit să obțină nu mai puțin de 27.000 de dolari de-a lungul a doi ani de zile, începând cu noiembrie 2007, scrie adevarul.ro.

Nu doar americanii au avut de-a face cu farmecele lui Căpățână, printre victimele acestuia numărându-se și un elvețian, care a plătit mai bine de 2000 de euro femeii de care se îndrăgostise pe internet. Acesta a primit o parte din sumă, 1500 de euro, și nu a depus plângere pentru înșelăciune. Și un australian a fost păcălit, acesta crezând că plătește pentru pașaport și pentru biletul de avion al femeii cu care urma să trăiască, însă a rămas fără 1.650 de euro.

În apărarea sa, gălățeanul a susținut că nu a pretins niciodată bani de la victime, dar a recunoscut că s-a dat drept femeie pe internet.

sursa: playtech.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite