Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un rezultat imens pentru sportul arădean. "Știu că e o surpriză pentru mulți, dar după cum am jucat medalia de aur e meritată"

Un rezultat imens pentru sportul arădean.
Comentează 4

Balasz Csiszar și Toader Darie au cucerit aurul pentru România la Festivalul Olimpic al Tineretului European. La volei pe plajă. Ambii fiind componeni ai UVVG ProVolei Arad, club condus, iată, cu același succes de profesorul Radu Sabău, și pregătți de multiplul campion național Marius Mascovits.  Pentru că la ProVolei se muncește serios, chiar dacă unii se fac că nu văd. Și e un club care face performanțe având sportivi legitimați...Dar despre asta vom vorbi altă dată.

Revenind la performanța celor 2 tineri arădeni la FOTE, În Bulgaria, aceștia au început timid întrecerea, pierzând primul meci în fața echipei gazdă. Aveau să-și revină spectaculos, și să-și ia revanșa în finală, cu același adversar, scor 19-17 în decisiv! Iar acum cei 2 se pregătesc de Naționale. Împreună în competiția juniorilor, și Balasz cu alt echipier la cadeți.

"A fost foarte frumos, de la cazare, condiții și până la competiția propriu-zisă. Am început mai greu, aveam nevoie de acomodare, dar după ce am trecut este emoții ne-am intrat în ritm și nu ne-am mai oprit până la titlu", spune Toader Darie. "Știu că e o surpriză pentru mulți, dar după cum am jucat medalia de aur e meritată. Cu siguranță, fiind și mai mici, adversarii ne-au subestimat, iar asta a fost un avantaj. Când ne-a fost greu am primit sprijin de pe margine de la domnul Jitaru, și ușor-ușor ne-am apropiat victoria", spune și Balasz. 

Încă un rezultat mare pentru UVVG ProVolei Arad, club care lucrează cu ARĂDENI...

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite