Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un  prezicător la Socodor

Un  prezicător la Socodor
Comentează 0


Uite că și rimează. 
Înaintea meciului de juniori E dintre ACS Socodor și UTA II 2008, părintele unui jucător arădean s-a urcat la tabela de marcaj a stadionului și și-a afișat cele zece degete ale mâinilor ghicind numărul de goluri din partida ce urma să înceapă. 
Nu a fost 5-5 , ci 0-10, copii lui Abdoulaye Diarra făcând legea pe terenul socodorean. Este prima partidă ,de câteva încoace,  în care UTA II 2008 învinge fără să fie condusă în meci. A fost o lecție de fotbal predată de elevii profesorului Diarra, un antrenor foarte iubit de jucătorii săi.
” Nu știu , sincer, cum face, dar reușește să intre sub pielea și în psihicul lor. Este totuși un străin în România, nu chiar la prima experiență  ca antrenor la acest nivel. A mai antrenat și echipa de copii din Giarmata. Au plâns acei copii când Diarra a plecat. Când mai au loc întâlniri între copiii celor două echipe, aceștia și părinții lor îl înconjoară toți manisfestându-și respectul față de el ”, a declarat ieri un părinte arădean.
Revenind la meciul de ieri de la Socodor, UTA II deschide repede scorul prin Deyan Leș în urma unei centrări perfecte a lui Andrei Popa Leca. Rolurile , cu aceiași protagoniști , se schimbă câteva minute mai târziu, când înscrie Andrei Popa Leca  din centrarea lui Deyan Leș. Deyan va face 3-0 printr-un șut direct și plasat. Pentru 4-0 , îi vine rândul lui Bota să înscrie  în urma unui corner excelent executat de către Luca  . Deyan Leș,  în mare poftă de joc, înscrie cel de-al treiela gol al său și al 5-lea al echipei, profitând de o bîlbâială a apărării adeverse. Golul al 6-lea, cel mai frumos venit după o fază de manual , va fi înscris de Luca, după centrarea lui Andrei Popa Leca și fenta lui Leș care sare peste minge. Golul 7 este opera individuală a lui Mirko , pornit singur de la mijlocul terenului și sutând în dreapta portarului. Andrei Popa Leca face presiune pe un apărărtor, recuperează mingea  și îl deschide pe Patrick Schreiber  pentru 8-0. Ionuț Buza face 9-0 printr-un șut lobat din afara careului, iar ultimul gol al partidei  a fost construit de către Deyan Leș care centrează perfect de pe partea stângă , iar Alex Vid pune doar piciorul pentru a introduce mingea în poartă.
Merituoșii câștigători au fost răsplătiți după final cu langoși gustoși în parcarea de lângă bariera Zimand.

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite