Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un preot beat a fost încătușat de Poliție după o urmărire spectaculoasă. Declarația halucinantă pe care a făcut-o oamenilor legii

Un preot beat a fost încătușat de Poliție după o urmărire spectaculoasă. Declarația halucinantă pe care a făcut-o oamenilor legii
Comentează 0

Constantin Teleman, un preot caterisit din localitatea Costuleni, s-a dat în spectacol, după ce s-a urcat băut la volan. A încălcat prevederile codului rutier, ci și una dintre cele zece porunci.

Îmbrăcat în sutană și băut bine, a condus de la Iași spre Costuleni. Pe drum, prin apropiere de Răducăneni, un echipaj de Poliție i-a făcut semn să oprească. Răspopitul aflat la volan a apăsat însă pedala de accelerație și a fost prins de polițiști la granița judțeului Iași cu Vaslui.

Constantin Teleman n-a vrut să recunoască faptul că el s-a aflat la volanb. Stând undeva între scaunul șoferului și banchetă, le-a spus polițiștilor c-a fost pasager și că mașina a fost condusă de… Dumnezeu.

Cu toate acestea, un alt bărbat cu straie bisericești le-a mărturisit polițiștilor că fostul preot Teleman a condus. Cu toate acestea, părintele caterisit a început să înjure și le-a promis polițiștilor că le va mări salariile dacă el va ajunge în Parlament.

Polițiștii au cerut sprijinul jandarmilor care au reușit să-l imobilizeze pe fostul părinte. Pentru că a refuzat să sufle în etilotest, Constantin Teleman s-a ales cu dosar penal.

sursa: antena3.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite