Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un pas înainte la Glasspandoor: Târg Internațional în Serbia

În orice business, relațiile cu partenerii și cele cu clienții sunt cruciale. Din dorința de a aduce cele mai bune produse în locuințele românilor, Glasspandoor a mai făcut un pas înainte prin participarea la Târgul Internațional din Belgrad de săptămâna trecută. 

Un pas înainte la Glasspandoor: Târg Internațional în Serbia
Comentează 0

Clienții pe primul loc

Deși la nivel național și internațional am trecut printr-o serie de provocări: pandemie, războiul din Ucraina, inflația la nivelul țării, Glasspandoor a pus mereu clientul pe primul loc. În ciuda tuturor intemperiilor, nu am majorat prețurile la produsele noastre. Din 2021, ele au rămas identice. Mai mult, dacă ne urmăriți, știți că lunar avem o serie de reduceri de până la 50%.

În plus, ne-am îmbogățit constant gama de produse. De la tâmplărie PVC, la tâmplărie din lemn&MDF pentru ușile de interior, canapele și colțare, mobilă pe comandă și fronturi de înaltă calitate. În prezent, veți descoperi pe site-ul Glasspandoor noi categorii de produse. 

Când am stabilit sloganul “Totul pentru casa ta”, a fost mai mult decât un line-up. Pentru noi, la nivel de business și la nivel de antreprenori, a fost o promisiune față de clienții noștri. Astfel, vă punem la dispoziție o gamă variată de produse, multe dintre ele fiind disponibile și la comandă. Pentru că orice locuință are nevoi unice, iar noi oferim soluții personalizate. 

Participarea noastră la Târgul Internațional

La Glasspandoor, deși suntem companie românească și ne mândrim cu acest statut, am considerat că avem nevoie să ne mărim orizonturile pentru a putea îndeplini promisiunea făcută. Astfel, am participat la un târg internațional în Serbia cu scopul de a ne extinde baza de parteneri și de a ne consolida relațiile cu cei vechi. Obiectivul companiei noastre este de a aduce cele mai bune produse în casele românilor, iar acesta poate fi realizat doar prin colaborarea cu parteneri de încredere.

La târgul internațional, echipa Glasspandoor a avut oportunitatea de a cunoaște noi producători și de a discuta cu ei despre posibilitatea de a colabora în viitor. De asemenea, au fost prezentate noile produse ale companiei, care au atras atenția vizitatorilor prin designul lor inovator și calitatea superioară.De-a lungul celor câteva zile petrecute în Serbia, reprezentanții Glasspandoor au avut ocazia să participe la întâlniri de afaceri cu potențiali parteneri și să discute despre oportunitățile de colaborare și despre modul în care își pot uni forțele pentru a aduce cele mai bune produse pe piață. 

Ucu Dima, Managerul General Glasspandoor, a transmis:“Am rămas impresionați de modul în care am fost primiți de către oamenii de afaceri din Serbia, care au arătat un real interes pentru produsele și serviciile companiei noastre românești. În urma întâlnirilor de afaceri, au fost stabilite câteva colaborări noi, iar relațiile cu partenerii vechi au fost consolidate prin discuții constructive și promisiuni de noi proiecte comune.

Și pentru noi factorii externi din ultimii doi ani au reprezentat o provocare, însă cu toate acestea nu am mărit prețurile, deși costurile noastre de producție au crescut. A fost o decizie care a oferit stabilitate pe piață firmei Glasspandoor, iar astăzi suntem unul dintre jucătorii de nădejde în domeniile în care activăm.

Relațiile internaționale sunt esențiale pentru Glasspandoor cu scopul de a oferi ce este mai bun pentru clienți, prin îmbunătățirea produselor și serviciilor sale, adaptarea acestora la nevoile și preferințele clienților din alte țări și prin dezvoltarea unei rețele globale de parteneri și clienți. ”

Am considerat că participarea la acest târg internațional a fost un succes și că a adus beneficii importante companiei. Colaborarea cu partenerii noi și vechi vor permite companiei să se dezvolte și să își îndeplinească obiectivul de a aduce cele mai bune produse în casele românilor. Rămâneți alături de Glasspandoor pentru a descoperi noile produse! 

Articole asemanatoare