Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou transport agabaritic: şoferii sunt rugaţi să nu-şi parcheze maşinile pe traseu

Reprezentanţii Primăriei anunţă că în seara zilei de 2 octombrie, constructorul contractat de municipalitate pentru realizarea proiectului „Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare” va transporta o nouă confecție metalică (grinda G 203) de mari dimensiuni, parte componentă a podului hobanat peste Râul Mureș. Încărcarea va avea loc luni seara, transportul va fi realizat noaptea de luni spre marți, iar montajul marți.

Un nou transport agabaritic: şoferii sunt rugaţi să nu-şi parcheze maşinile pe traseu
Comentează 1

„Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, coborâre de pe autostradă la Aeroport - Calea Bodrogului – strada Dorobanți –strada Andrei Șaguna. De aici transportul agabaritic va continua deplasarea cu spatele până în șantier, pe malul Mureșului.

Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasare mijlocului de transport agabaritic.   

Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere”, transmit reprezentanţii Primăriei.

 

 

 

 

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite