Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un nou SCANDAL în Italia! O româncă și soțul ei, înjunghiați de o conațională. Motivul este HALUCINANT

Românii, protagoniștii unui nou scandal în Italia. De data aceasta, vorbim despre o ceartă între două românce, la baza scandalului stând niște probleme de ordin ... sentimental. Mai exact, totul pare să fi pornit de la un bărbat. Carabinierii au fost nevoiți să intervină în forță, și asta deoarece una dintre românce a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe cealaltă, dar și pe soțul acesteia, care sărise să o apere. 

Un nou SCANDAL în Italia! O româncă și soțul ei, înjunghiați de o conațională. Motivul este HALUCINANT
Comentează 0

Scenele șocante s-au petrecut în seara zilei de duminică, 11 iulie, în zona gării Scalea, în vreme ce grupul de românii aștepta să primească locuințe sociale, transmite quotidianodelsud.it, citat de Știri Diaspora.

Cele două femei au început să se certe brusc, iar de la jigniri la lovituri cu palmele și pumii a fost doar un pas. La un moment dat, una dintre ele a scos chiar un cuțit cu care a lovit-o pe rivală în brațul stâng, rănind-o ușor. În încercarea de a aplana conflictul, soțul victimei s-a ales cu o rană la braț.

Intervenția în forță a carabinierilor areușit să calmeze spiritele.

Cei doi români răniți au primit îngrijiri medicale la loculu faptei.

Oamenii legii au găsit și cuțitul, pe care atacatoarea reușise să-l arunce într-un coș de gunoi aflat în apropiere. Cele două femei sunt cercertate  în stare de libertate, de Parchetul competent din Paola.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite