Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un medic a murit în timpul gărzii la Spitalul Sf. Ioan din Capitală

Caz cutremurător într-un spital din Capitală. Un medic tânăr, anestezist, de 38 de ani, a murit în timpul gărzii, luni noapte, la Spitalul "Sfântul Ioan" din Bucureşti. Toate eforturile colegilor săi de a-l resuscita au fost în zadar. 

Un medic a murit în timpul gărzii la Spitalul Sf. Ioan din Capitală
Comentează 0

UPDATE: "Adrian Fronea, medic primar ATI în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan" Bucureşt, a fost găsit în stop cardio-respirator în cursul dimineţii de 6 martie 2018, în timpul programului de gardă.

Medicul efectua gărzi în cadrul spitalului conform programării lunare, aproximativ o gardă pe săptămână, în baza unui contract de gărzi.

În vârstă de 38 de ani, supraponderal, fumător, medicul Adrian Fronea nu era cunoscut cu patologie asociată.

În acest moment, organele abilitate desfăşoară o anchetă pentru stabilirea cauzelor decesului", se arată, într-un comunicat al Spitalului Sf. Ioan.

Din primele informaţii, medicul, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit de colegi fără suflare chiar în Camera de Gardă. Au fost nevoiţi să spargă uşa. 

În ciuda manevrelor de resuscitare, medicul anestezist nu a mai putut fi salvat. Conform unor surse agerpres.ro, medicul ar fi suferit un infarct.

Fiind considerat accident de muncă, inspectorii ITM au deschis o anchetă. Poliţiştii şi procurorii s-au prezentat la faţa locului pentru a efectua cercetări.


Scrie un comentariu

trimite