Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un grup de oameni cu suflet mare au gătit din nou pentru cei aflaţi în nevoie

Un grup de oameni cu suflet mare au gătit din nou pentru cei aflaţi în nevoie
Comentează 1

Grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună” a gătit astăzi, din nou, pentru o cauză nobilă. Aceştia au pregătit varză cu carne (szekely gulyas) pentru oamenii care au venit să deguste mâncarea atent pregătită de bucătarii iscusiţi, iar la final aceştia au lăsat drept donaţie o sumă de bani care vor fi folosiţi tot în scopuri caritabile. Acţiunea a fost coordonată de Marcel Ionescu şi Wili Glaser, care au declarat că acţiuni de genul vor mai avea loc. Pe lângă varza cu carne, cei care au participat la eveniment au primit pâine cu maia cu zacuscă sau unsoare şi ceapă. La final, aceştia au strâns o remorcă plină cu alimente, haine, dar şi zacuscă pregătită de grupul „Gătim împreună pentru o lume mai bună”, care vor ajunge la familiile aflate în nevoie, dar şi la un orfelinat. 

„Donaţiile vor ajunge la 25 de familii nevoiaşe, am avut o listă de la DAS, cărora le mulţumim pe această cale pentru ajutorul oferit. Văzând amploarea evenimentului, am primit cereri de a veni în sprijinul unei case de bătrâni şi un orfelinat de copii. Ne bucurăm că participanţii au fost prezenţi într-un număr atât de mare, nu ne aşteptam ca evenimentul să aibă un asemenea impact ţinând cont de pandemie”, a declarat Marcel Ionescu, coordonator al grupului „Gătim împreună pentru o lume mai bună”.

Întrebat care este secretul din reţeta de szekely gulyas, secret care reuşeşte la fiecare acţiune să aducă cât mai mulţi participanţi, coordonatorul Wili Glaser a dat un răspuns sincer: „Secretul este sufletul pe care îl punem fiecare dintre noi, membrii asociaţiei grupului "Gătim împreună pentru o lume mai bună". Suflet fără de care nu am fi putut realiza tot ceea ce am realizat până în prezent, într-un timp scurt. Sperăm ca în anul ce urmează să realizăm mai multe acţiuni de acest gen”, a declarat Wili Glaser. 

Galerie foto (16)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite