Vremea Romania, Arad -2°C

Stiri Arad

Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitatea Ineu

Un elev a pătruns cu un pistol de tip airsoft în incinta  Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitatea Ineu
Comentează 1

                                                                                                                                                                                                                             LLuni, 19 februarie a.c., în jurul orei 10:35, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut sprijin echipajului de jandarmi aflat în serviciu de ordine și siguranță publică pe raza localității Ineu, deoarece au informații că în incinta Colegiului ’’Mihai Viteazul’’ din localitate, se află o persoană de sex masculin, având asupra sa un pistol.

Ajunși la fața locului au constatat că persoana în cauză plecase.

 Imediat s-a trecut la identificarea și căutarea lui. Din relatările elevilor aflați în incinta liceului s-a stabilit că persoana căutată este un tânăr de aproximativ 16 ani, elev la Liceul ’’Sava Brancovici’’, Ineu.

 Atât echipajul de Poliție, cât și cel de Jandarmi, s-au deplasat la unitatea de învățământ sus amintită, unde în urma discuțiilor avute cu directorul liceului s-a stabilit că elevul este Cristea F.D și conform planificării ar trebui să se afle la orele de practică.

Luându-se legătura cu cel responsabil de îndrumarea lui în stagiul de practică, s-a dovedit că acesta absentase în data de 19.02.2018.

Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității.

 A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminin.

După ce și-au declinat calitatea, echipajul de jandarmi au trecut la identificarea acestuia și în urma controlului corporal preventiv, în buzunarul interior al hainei, s-a găsit un pistol de tip Airsoft, replică după JERICHO B, fără încărcător.

             Acesta a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

         

             Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Scrie un comentariu

trimite