Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din municipiul Arad și-a înjunghiat soția și apoi s-a sinucis!

Polițiștii investighează o tentativă de omor urmată de sinucidere, petrecute pe raza municipiului Arad. Astăzi, în jurul orei 14.20, polițiștii au fost sesizați prin 112 despre un scandal în familie, într-un apartament de bloc din cartierul Aurel Vlaicu. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani și-ar fi atacat soția cu un cuțit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. 

Un bărbat din municipiul Arad și-a înjunghiat soția și apoi s-a sinucis!
Comentează 1

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul bărbatului, femeia fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. S-a constituit echipa operativă, care în aceste momente efectuează cercetarea la fața locului.

Din primele verificări, între cei doi soți și nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan. Polițiștii vor continua cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment. Tragedia s-a produs la blocul A40, de la intersecția străzilor Stupilor cu Poetului. 

Femeia, în vârstă de 46 de ani, are plăgi multiple prin tăiere, este conștientă și în aceste momente, este în investigații. Bărbatul și-a înjunghiat soția în fața copilului de 12 ani, băiat care a și sunat la 112. Se pare că bărbatul de 39 de ani a mers în uscător și de acolo a sărit de la etajul patru al blocului, iar în cădere a lovit o balustradă de la balcon. 

Galerie foto (16)


Scrie un comentariu

trimite