Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din Galați a găsit 934 de lei pe stradă și i-a înapoiat. Ce i-a transmis proprietara când a primit vestea

Desi ar fi avut mare nevoie de ei, un barbat a inapoiat banii pe care i-a gasit pe strada in Galati.

Un bărbat din Galați a găsit 934 de lei pe stradă și i-a înapoiat. Ce i-a transmis proprietara când a primit vestea
Comentează 0

Este vorba despre un comerciant care vinde maturi in piata si care atunci cand a gasit aproape o mie de lei intr-o punga a mers la politie si s-a asigurat ca suma ajunge la proprietar.

A primit in schimb multumiri si strangeri sincere de mana.
Petru are 57 de ani si a venit din judetul Vrancea sa vanda maturi intr-o piata din Galati.

Omul are acasa un copil bolnav si se descurca din greu cu banii. Dar atunci cand a gasit pe o trecere de pietoni o punga cu bani n-a stat pe ganduri si a mers la politie sa-i inapoieze.

Inauntru se aflau documente si 934 de lei.

Petru Biru, cel care a gasit banii: "Pe trotuar a cazut sacosa cu tot ce era in ea, buletin, acte deces, bani si cand am vazut, m-am uitat in ea, am declarat la poliei. Am un copil bolnav de autism si sunt asistent personal la el, sunt multumit ca am facut un gest uman."

Banii apartineau unei femei de 77 de ani care avea nevoie mare de ei ca sa se opereze la ochi. Cand a vazut ca a pierdut banii, femeia a suferit un soc. Dar a multumit cerului cand a fost sunata de la politie ca suma a fost gasita.

Ecaterina Radu, proprietara banilor: "Saptamana viitoare trebuie sa fac o operatie de cataracta si cand am mutat dintr-o mana in alta...

Reporter: "A cazut in urma mea, nu?"

Ectaerina Radu: "A cazut in marea de oameni. Dumnezeu sa va dea sanatate!"

proprietara bani

Petrica Hahui, comandant Politia locala Galati: "In perioada sarbatorilor toti avem cheltuieli mai mari, la asta s-a gandit si omul care nu are o situatie foarte buna, dar a facut un gest de admirat"

Barbatul se bucura acum de toata recunostinta batranei, dar si de admiratia politistilor care i-au multumit pentru gestul lui.

Sursa stirileprotv.ro


Scrie un comentariu

trimite