Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat din Caporal Alexa şi-a lovit fiica cu pumnii

Un bărbat din Caporal Alexa şi-a lovit fiica cu pumnii
Comentează 0

Un bărbat din Caporal Alexa în vârstă de 47 de ani, este cercetat de oamenii legii după ce şi-ar fi agresat fiica, o minoră în vârstă de 16 ani. Fetei i-a aplicat mai multe loviturii cu pumnii în zona feţei. Bărbatul este urmărit penal şi s-a ales cu un ordin de protecţie pe numele său. 

Cu dosar penal s-a ales şi un bărbat din Târnova, tot în vârstă de 47 de ani, pe numele căruia oamenii legii au mai emis un ordin de protecţie, dar pe care bărbatul l-a încălcat. Acesta a intrat în domiciliu din Drauţ, unde domiciliază fosta soţie. 

„Polițiștii din Sântana au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Caporal Alexa, care, în ziua de 21 iunie a.c. și-ar fi lovit cu pumnii fiica de 16 ani. În aceeași zi, un bărbat de 47 de ani, din Târnova, a încălcat prevederile ordinului de protecție provizoriu emis pe numele său la data de 20 iunie a.c., intrând în imobilul de pe raza localității Drauț, unde domiciliază fosta sa soție. Pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare penale”, au transmis reprezentanţii IPJ Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite