Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un bărbat de 31 de ani a ars de viu după ce maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui impact cu o autoutilitară

Un accident grav a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe DN7, la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Un autoturism care circula cu viteză foarte mare pe şoseaua udă a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un TIR, ambele vehicule ieşind de pe carosabil. În urma impactului foarte puternic, autoturismul ar fi luat foc, şoferul fiind prins în maşină. 

Un bărbat de 31 de ani a ars de viu după ce maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări, în urma unui impact cu o autoutilitară
Comentează 0

Accidentul a avut la câţiva kilometri de Râmnicu Vâlcea. Potrivit martorilor oculari, un autoturism care circula cu viteză a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o autoutilitară. În urma impactului, autoturismul a luat foc. Şoferul a ars de viu în maşină, iar pasagerul din dreapta este grav rănit. 

“Un bărbat de 31 de ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism pe DN7 iar la km 183+800, în comuna Bujoreni, a depăşit un alt autovehicul, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal cu o autoutilitară. Maşina a luat foc, iar şoferul a decedat, carbonizat. Pasagerul din dreapta, un bărbat din Muereasca, a fost rănit grav”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Şoferul autoutilitarei nu a fost rănit. După accident, autoutilitara a rămas blocată într-un şanţ şi urmează să fie ridicată.

Sursa: romaniatv.net


Scrie un comentariu

trimite