Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie

Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano. Din primele informații, avionul de mici dimensiuni, cu 6 locuri, s-ar fi lovit de o clădire. Niciun pasager nu a supraviețuit. Pilotul, care era de origine română, dar și copilotul au murit și ei.

Un avion românesc s-a prăbușit lângă Milano! Afaceristul Dan Petrescu și fetele unui jurnalist cunoscut, morți în tragedie
Comentează 0

Din primele informații, se pare că aeronava plecase joi din București, iar la bord se afla afaceristul Dan Petrescu, alături de soția și fiul lui, dar și fiicele lui ”Miki” Alexandrescu, jurnalist sportiv specializat în Formula 1.

Avionul privat de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o clădire din San Donato Milanese (Milano). Cele opt persoane aflate la bord au murit: pilotul, copilotul, cinci adulți și un copil. Avionul decolase din Linate cu destinația Olbia, conform ANSA.

Avionul s-a prăbușit pe o clădire goală, în curs de renovare.

Locuitorii spun că au auzit o bubuitură puternică și apoi au auzit o explozie. Flăcările au cuprins imediat clădirea cu două etaje.

Citește continuarea pe romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite