Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un autobuz Pito Trans a ars complet pe Autostrada Arad - Timișoara (FOTO-VIDEO)

Un autobuz Pito Trans a ars complet pe Autostrada Arad - Timișoara (FOTO-VIDEO)
Comentează 10

În seara zilei de vineri, 25 ianuarie, în jurul orei 23,30 un autobuz Pito Trans a ars complet pe Autostrada Arad - Timișoara. Șoferul intenționa să se întoarcă în oraș, după ce  dusese muncitori la schimbul trei în Zona Industrială a Aradului, însă la aproximativ 3 km de ieșirea de la Aeroport a autostrăzii, s-a pomenit că autobuzul a luat foc, așa că a tras pe banda de refugiu, alertînd pompierii. A sosit Detașamentul ISU Arad, cu două autospeciale cu apă și spumă și șase subofițeri și au lichidat incendiul.

Iar pentru debarasarea autostrăzii de scheletul metalic a ceea ce în urmă cu jumătate de oră se numise autobuz, a sosit în trombă (după cum probabil bănuiți) însuși dânsul, (nu, nu Adrian Năstase, apelat astfel într-un alt Guvern de tristă amintire, ci ...) ... Consuel Transport, acest Kuki al mașinilor avariate, vulturul pleșuv remorcând hoitul autobuzului și trăgîndu-l pe contrasens, înapoi spre Zona Industrială, escortat, desigur, de mașina Poliției Rutiere Autostrăzi, condusă de un energic tânăr polițist stagiar, căruia numai praporii îi mai lipseau ca să pară a fi antemergătorul  pe contrasens (superbă metaforă a guvernării României de azi) a unui adevărat cortegiu funerar.

Și uite-așa, pe o ninsoare ca-n povești, în nici o oră și jumătate Autostrada Arad - Timișoara a fost curațată.

 

Vasile de Zărand

 

P.S. Rememorând evenimentul de azi-noapte, deodată m-a fulgerat gândul dacă tânărul de la Poliția Rutieră Autostrăzi n-o fi cumva același cu tânărul polițist care, la accidentul de acum doi ani, când a fost omorât de romi pe autostradă un lucrător al Companiei ASTALDI, a fugit și s-a ascuns în mașina Poliției Autostrăzi, lăsându-ne pradă furiei țiganilor pe Vasile Obșitoș de la TVR (ce a fost și bătut de către un rom), pe Adrian Crăciunoiu de la Pro TV și pe mine și a motivat apoi că el s-a dus la mașină să telefoneze după ajutoare!? 

Galerie foto (59)


Scrie un comentariu

trimite