Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean s-a spânzurat în curtea vecinului! Ce a urmat apoi e ca în filmele cu proști

Proprietarul casei în care s-a spânzurat vecinul său i-a „grăbit” pe polițiști să îl coboare pe cel decedat , dar aceștia i-au explicat că trebuie să ajungă echipa de criminaliști să facă cercetarea. Bărbatul a insistat spunând că acea imagine îi tulbură pe toți cei din casă, astfel că acesta a încercat să taie frânghia dar a fost oprit de polițiști. O altă persoană a încercat să fotografieze cadavrul care atârna în ștreang. 

Un arădean s-a spânzurat în curtea vecinului! Ce a urmat apoi e ca în filmele cu proști
Comentează 1

Potrivit IPJ Arad, în ziua de 20 august, în jurul orei 13,00, polițiștii Secției 1 Rurală Arad au fost sesizați despre o persoană decedată, în localitatea Sânpentru German.

În timpul efectuării cercetării la fața locului, o persoană a încercat să facă o poză cadavrului, fiindu-i solicitată încetarea acestei activități.

Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, s-a opus, a devenit recalcitrant și a refuzat legitimarea, ulterior conformându-se solicitării.

Totodată, un alt bărbat de la fața locului a încercat să împiedice organele de poliție să ia măsurile legale în vederea legitimării.

Cei doi bărbați ai fost sancționați contravențional pentru provocare de scandal și împiedicarea organelor de poliție de a-și îndeplini atribuțiile, cu amendă în valoare de 4.000, respectiv 1.500 de lei.


Scrie un comentariu

trimite