Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean pe balcon, imediat după ce a declanșat cel de-al III-lea război mondial

Un arădean pe balcon, imediat după ce a declanșat cel de-al III-lea război mondial
Comentează 0

În cursul după-amiezii de joi, 4 mai, balconul profesorului Zsolt Kolumban (auf Rumänisch: golâmb ori porumbel), de pe str. Episcopiei (nr. 28, et.I) din Arad a fost ținta unei raze letale, provenite după cum indică toate calculele parapsihologilor consultați, de la Baza Secretă Extraterestră, construită de civilizații mult mai evoluate decât noi (ori poate de către strănepoții noștri din viitor!?) exact în centrul Polului Sud al Pământului. 

Ca atare, concetățeanul nostru, în legitimă apărare fizică și psihologică, a declarat în urmă cu o oră declanșarea celui de al III-lea război mondial. Desigur, cârcotașii ar putea strâmba din nas obiectând că, deoarece arădeanul poartă război cu extratereștrii, bannerul agățat deasupra balconului avariat ar fi trebuit să fie inscripționat cu sintagma RĂZBOI UNIVERSAL sau INTERGALACTIC, numai că omul nostru le-a răspuns anticipat, argumentând că a luat în considerare localizarea bazelor inamicului (indiferent din ce dimensiune at fi venit el) și toate sistemele GPS dau ca sigur continentul Antarctica și nicidecum Calea Lactee, Constelația Orion, Steaua Proxima și nici măcar Luna.

Normal, profesorul Kolumban (auf Rumänisch: golâmb ori porumbel )nu exclude ipoteza ca OZN-urile ce alimentează bazele din Antarctica să aibă și niște silozuri disimulate pe undeva pe Planeta Marte, dar raza mortală, ce i-a paradit balconul și ale cărei ravagii colaterale o să le puteți vedea în pozele alăturate, e de câteva sute de ori mai puternică decât se prefigurează a fi LASERUL de la Măgurele și cu siguranță a fost declanșată de la Polul Sud.

Deci, ca o măsură imediată, arădeanul nostru și-a instalat pe balcon niște dispozitive sofisticate, construite de el însuși din aluminiu laminat, și care acționează ca un scut psihotronic, capabil să pareze o nouă posibilă lovitură a extratereștrilor și, în acest timp, îi așteaptă înfrigurat pe experimentații inițiați ai neamului, generalul Emil Străinu și ezotericul Oreste Teodorescu. Și să nu uităm că la doi pași, pe aceeași stradă, se află și reședința arhiepiscopului locului, dr. Timotei Seviciu.

Mai ales că gurile rele nu exclud nici amestecul în această primă lovitură experimentală al Institutului de Parapsihologie din Moscova ... Cine are urechi de auzit, să audă !!!

Vasile de Zărand

Galerie foto (7)


Scrie un comentariu

trimite