Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean de 27 de ani, înjunghiat în Constanţa de un tânăr de 22 de ani, tot din Arad

Un tânăr de 27 de ani, din judeţul Arad, a fost miercuri înjunghiat pe un bulevard din municipiul Constanţa de un alt arădean, de 22 de ani, victima fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Un arădean de 27 de ani, înjunghiat în Constanţa de un tânăr de 22 de ani, tot din Arad
Comentează 0

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 16.30, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, că pe bulevardul I.C. Brătianu - zona ICIL din municipiul Constanţa, o persoană ar fi fost înjunghiată.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată victima - un bărbat, de 27 de ani, din judeţul Arad”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Din primele cercetări a reieşit că, pe fondul unui conflict spontan, persoana în cauză ar fi fost agresată fizic cu un cuţit de către un bărbat, care ulterior a fugit într-o direcţie necunoscută.

În scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe fugar, în zona Casei de Cultură din municipiul Constanţa, acesta fiind un tânăr de 22 de ani, tot din judeţul Arad. Asupra sa a fost descoperit cuţitul pe care l-ar fi folosit la săvârşirea infracţiunii. Bărbatul a fost condus la sediu pentru audieri.


Scrie un comentariu

trimite