Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

VIDEO | Un arădean care a lăsat gunoi după picnic la Ceala, identificat și amendat

VIDEO | Un arădean care a lăsat gunoi după picnic la Ceala, identificat și amendat
Comentează 2

Polițiștii locali au reușit să identifice un arădean care a fost la picnic cu prietenii, în Pădurea Ceala, dar la plecare a lăsat gunoaie în urmă.

Imagini video cu grupul care a lăsat gunoaiele au fost postate pe internet de administrația Parcului Natural Lunca Mureșului, iar pe baza acestora polițiștii locali l-au identificat pe posesorul mașinii.

”Unii arădeni pur și simplu nu se pot obișnui cu civilizația. Mai mult decât atât, aceștia uită că, odată ieșiți la picnic în pădurea Ceala, sunt atent supravegheați de camerele de luat vederi instalate în perimetru de administrația Parcului Natural Lunca Mureșului”, arată Poliția Locală într-un comunicat.

Marți, arădeanul identificat a fost amendat cu suma de 1.000 de lei de către polițiștii locali din cadrul compartimentului Protecția Mediului al Serviciului Ordine și Liniște Publică, pentru încălcarea prevederilor HCLM 297/2015, privind aprobarea „Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad”.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite