Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean a obținut 10.000 de euro, după ce a descoperit că nu este tatăl copilului pe care l-a crescut

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat sentinţa finală într-un dosar în care un bărbat din Arad a dat-o în judecată pe fosta lui soţie, cerându-i daune morale pentru că i-a ascuns, timp de nouă ani, că nu este el tatăl copilului pe care l-au crescut împreună.
 

Un arădean a obținut 10.000 de euro, după ce a descoperit că nu este tatăl copilului pe care l-a crescut
Comentează 0

Divorţaţi în anul 1996, un bărbat şi o femeie din Arad s-au împăcat după divorţ şi au reluat convieţuirea. La mai mulţi ani după reluarea relaţiei, mai exact în 2009, femeia a născut o fetiţă, iar cuplul a trăit împreună până în 2017. În urma neînţelegerilor, cei doi s-au despărţit din nou, femeia şi fetiţa rămânând în locuinţa bărbatului. În urma neînţelegerilor, bărbatul a deschis împotriva fostei sale soţii şi un proces de stabilire a paternităţii în urma căruia s-a stabilit că fetiţa despre care credea că este a lui are, de fapt, un alt tată. 

În urma acestei situaţii, bărbatul a deschis proces, cerându-le judecătorilor să o oblige pe fosta lui soţie să îi plătească chiria pentru perioada în care ea şi fiica ei au locuit în casa lui, dar şi să îi fie restituită pensia alimentară pe care i-a plătit-o fetei. De asemenea, bărbatul a cerut 10.000 de euro daune morale, arătând că prin faptul că a fost minţit cu privire la paternitatea fetei a îndurat „suferinţe psihice greu de imaginat”.

Citește mai mult AICI. 


Scrie un comentariu

trimite