Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei pentru injurii aduse pe o rețea de socializare (VIDEO)

Marți după-amiază, un echipaj de Jandarmerie s-a sesizat din oficiu despre faptul că un bărbat a adus injurii și expresii jignitoare, printr-un comentariu, la o postare făcută de către o persoană juridică pe o rețea de socializare.

Un arădean a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei pentru injurii aduse pe o rețea de socializare (VIDEO)
Comentează 0

Injuriile erau adresate, atât autorului postării respective, cât și subiecților prezentați în text. În urma verificărilor efectuate jandarmii au reușit identificarea autorului comentariului respectiv și s-au deplasat la domiciliul acestuia. Bărbatul nu s-a arătat prea surprins când s-a trezit cu jandarmii la ușă, bănuind care este motivul vizitei. Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru injurii și expresii jignitoare adresate pe o rețea electronică de socializare, fiind de natură să lezeze demnitatea și onoarea persoanelor la care a făcut referire, conform Legii nr. 61/1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

„Facem precizarea că în conformitate cu o decizie formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție, rețelele de socializare reprezintă spațiu public întrucât <>”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Arad.

 


Scrie un comentariu

trimite