Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un arădean a condus beat şi a lovit două maşini aflate în parcare

Un arădean a condus beat şi a lovit două maşini aflate în parcare
Comentează 0

Un arădean a fost trimis în judecată după ce a urcat băut la volanul maşinii sale şi apoi a lovit două autoturisme parcate pe o stradă din localitatea Nădab.

Astfel, parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu- Criş a dispus trimiterea în judecată a inculpatului  Rus Ioan- cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

„În data de 18.05.2015, în jurul orei 5.30, inculpatul Rus Ioan a condus sub influenţa alcoolului un autoturism marca Dacia Logan pe drumurile publice de pe raza localităţii Nădab. Urmare a stării induse de consumul de alcool, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, parcate în faţa unui imobil din loc.Nadab.Din analiza probelor biologice a rezultat că inculpatul prezenta o îmbibaţie alcoolica de 1,60 g/l alcool pur în sânge la prima probă, la ora 6.40, respectiv o valoare de 1,40 g/l alcool pur în sânge la  a doua probă, la ora 7.40”, spun reprezentanţii Parchetului.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite