Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un an 2015 cu peste 20 de medalii cucerite de judoka CSŞ Gloria. „Avem copii care se vor regăsi pe podium şi în 2016”

22 de medali au cucerit în 2015 judoka CSŞ Gloria. Reprezentanţii catedrei conduse de profesorul Mihai Telechi au punctat la toate categoriile de vârstă.

Un an 2015 cu peste 20 de medalii cucerite de judoka CSŞ Gloria. „Avem copii care se vor regăsi pe podium şi în 2016”
Comentează 0

„A fost un an bun, chiar dacă schimbăm generaţiile. Avem copii talentaţi, care se vor regăsi pe podium şi în 2016, vizând şi în acest an 2-3 titluri naţionale”, spune Mihai Telechi.

Un antrenor de a cărui experienţă ar putea beneficia mulţi, dacă îşi doresc acest lucru. Şi ar cam trebui să să grăbească, mai ales că experiementatul antrenor, un reper în lumea sportului arădean şi nu numai, să pregăteşte să le cedeze ştafeta celor tineri. „În judoul arădean sunt mulţi tineri cărora le place cea ce fac. Gândiţi-vă că sunt secţii nu doar în Arad, ci şi la Pecica, Nădlac, Sântana, Ghioroc sau Ususău. Cu siguranţă că atunci când voi ieşi la pensie se va continua ceea ce am realizat. Se va continua munca pe care am depus-o atâţia ani. Şi dacă sănătatea îmi va permite, voi mai veni în sală pentru a da o mână de ajutor”, a mai spus Mihai Telechi.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite