Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un amical venit prea devreme: Naţional Sebiş – ACS Poli Timişoara 0-2

Un amical venit prea devreme: Naţional Sebiş – ACS Poli Timişoara 0-2
Comentează 0

Naţional Sebiş a disputat deja un prim amical de la reunirea echipei. Adversară a fost divizionara secundă ACS Poli Timişoara. Timişorenii sunt de o lună la antrenamente, iar lucrul acesta s-a văzut. După şansa irosită de bancarul Velici, în minutul 14 Octavian Drăghici și-a plasat bine șutul de la 13 metri, după o minge pierdută la marginea careului de Avramescu, 0-1. A urmat golul 2: Cânu l-a găsit bine pe Doman, acesta a așezat cu pieptul pentru Drăghici, care a reușit „dubla” cu un lob de efect de la 17 metri. Velici a marcat şi el, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside. Şi după pauză timişorenii au fost mai periculoşi, tabela rămânând însă neschimbată.

Național Sebiș: Cioară (30 Fișteag, 60 D. Filip) – Rosenblum (46 Ciocan), Bogdanovici (46 Basic), Stupu (85 Lup), Siminic – Avramescu (46 Mărmureanu), Clej (80 Adam) – A. Iuga (82 Pricop), Fuchs, Susan (60 Samoilă) – Velici (72 Mașniță).

„După trei zile de antrenamente, cu mulți jucători noi, echipa a făcut o impresie destul de bună. A avut poftă de joc, dar s-a văzut diferența de pregătire. În schimb, ca și dispunere a forțelor în teren, partida a fost destul de echilibrată. Am avut și un gol anulat, dar are mai puțină importanță. Sunt mulțumit că am ajuns de multe ori în careul advers, am ținut de minge, nu am avut teamă de joc. Una peste alta, eu zic că am jucat destul de bine în fața unui adversar bun, personal sunt încrezător pentru viitor”, a spus managerul Sebişului, Călin Cojocaru.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite