Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimul mesaj postat de tânăra executată de fostul iubit, la Oradea - e TULBURĂTOR!

Ultima postare pe contul personal al Daliei Duca, tânăra răpită miercuri dimineață de pe strada Barcăului din Oradea și găsită împușcată în cap, pe malul Crișului Repede, datează din 14 martie, cu o zi înainte să fie ucisă.

Ultimul mesaj postat de tânăra executată de fostul iubit, la Oradea - e TULBURĂTOR!
Comentează 1

Fata a distribuit un link în care se vorbește despre invidie și mânie, scrie adevarul.ro.

“Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela își ieșea din sine, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greșeală după alta și pierdea lupta. Același lucru s-a întâmplat și în acel moment: războinicul a spus câteva insulte și urmărea reacția înțeleptului. Dar el a continuat să-și vadă de ocupația lui. Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele. Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat”, și-a descris postarea Dalia Duca.

Tot pe contul de Facebook, tânăra se descrie ca fiind Îngerul Diavolului („I'm angel of devil“).

Fiica unui fost polițist, Dalia Duca a avut parte de o moarte în stil mafiot. În dimineața zilei de 15 martie, tânăra a fost răpidă de către Adrian Hladii, sau Adi Grasu cum era cunoscut în lumea interlopă, asta după ce bărbatul a tras mai multe focuri de armă în fața casei în care locuia fata, rănind un alt bărbat ce se afla la aceasta. Unii vecini susțin că interlopul ar fi tras un foc de armă imediat ce fata a fost urcată în mașină, ea încercând să se împotrivească acestuia.


Scrie un comentariu

trimite