Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ultimele construcții ilegale de pe partea dreaptă a străzii Mărului au fost demolate (FOTO)

Ultimele 27 de construcții ilegale din partea dreaptă a străzii Mărului au fost puse la pământ. Vorbim despre construcții, cu anexe cu tot, care nu mai erau locuite. În ultima ședință a Consiliului Local Municipal Arad, din luna august, a fost aprobat proiectul de hotărâre referitor la transformarea unor locuințe aflate în fondul de locuinţe sociale, libere la data respectivă, în locuinţe de necesitate.  Şapte familii care până de curând locuiau fără forme legale pe strada Mărului au primit locuințe pe strada Tarafului.

Ultimele construcții ilegale de pe partea dreaptă a străzii Mărului au fost demolate (FOTO)
Comentează 0

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, planurile municipalității arădene cu privire la zona strada Mărului nu se opresc aici. Administrația locală are în vedere pentru început igienizarea terenului delimitat de străzile Sabinelor și Mărului, iar pe termen lung se urmărește identificarea unor axe de finanțare europeană pentru extinderea proiectului de revitalizare a terenurilor din toată zona adiacentă străzii Mărului.

Nu acceptăm niciun metru pătrat din domeniul public al Municipiului Arad să fie ocupat de construcții ilegale. Asanăm terenul, iar în momentul în care identificăm o sursă de finanțare europeană pentru revitalizarea acestei zone o vom accesa. Urmează identificarea CF-urilor din partea stângă a străzii Mărului, iar cei care sunt în ilegalitate aici vor avea aceeași soartă. Continuăm astfel să ne onorăm promisiunile făcute pentru Arad, a declarat primarul Călin Bibarț.

 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite