Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ucigașul de pe strada Ursului, la judecată

Adolescentul de 16 ani care a ucis, în noaptea de Revelion, un tânăr de aceeași vârstă, va fi judecat pentru omor. Pe rolul Tribunalului Arad a fost înregistrat, în data de 22 ianuarie a.c., dosarul în care acesta va fi judecat pentru că l-a înjunghiat mortal pe tânărul cu care a avut o altercație. În aceste momente, procesul este în faza de cameră preliminară, moment procesual în care sunt verificate legalitatea sesizării instanței, precum și legalitatea administrării probelor ori efectuării actelor de către organele de urmărire penală, urmând să fie fixat primul termen pentru judecata pe fond.

Ucigașul de pe strada Ursului, la judecată
Comentează 0

În prima zi din an, adolescentul a fost arestat preventiv, dar nu îi vom face public numele pentru că este minor. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, în dosarul nr. 1/P/2021 şi dispune arestarea preventivă a inculpatului G. A. pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 1 ianuarie 2021, până la 30 ianuarie 2021, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În baza art. 272 Cod procedură penală, dispune virarea din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Arad a sumei de 313 lei, reprezentând onorariu pentru avocat din oficiu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 1 ianuarie 2021, ora 16:40”, se arată în soluția Tribunalului Arad.

În noaptea dintre ani, la o petrecere organizată într-un apartament de pe strada Ursului, din cartierul Aurel Vlaicu, un tânăr de 16 ani a fost înjunghiat mortal în zona toracelui. Din nefericire, el a murit pe masa de operație, la spital. Făptașul - un tânăr cu vârsta tot de 16 ani - a fost reținut la scurt timp de la comiterea crimei, aflându-se și în aceste momente în arest. Chiar în cursul zilei de astăzi, el va fi prezentat judecătorului pentru a-i fi prelungită durata arestului preventiv.


Scrie un comentariu

trimite