Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TV LG: calitate superioară a imaginii! Iată câteva modele

TV LG: calitate superioară a imaginii! Iată câteva modele
Comentează 0

LG GROUP este un conglomerat de firme, al doilea ca mărime din Coreea de Sud. Bazele companiei ,,mamă” au fost puse în 1947 ca producător în industria chimică și a maselor plastice. Odată cu creșterea economică a companiei a fost înființată GoldStar Co. Limited în 1958 care va produce primul aparat de radio 100% coreean. Gama de produse electrocasnice a crescut cu timpul, pe teritoriul național erau produse cu marca ,,Lucky” iar la export sub numele ,,GoldStar”. Asta până în 1995 când se hotărște schimbarea de brand în LG pentru o mai bună penetrare a piețelor din vest. Dacă inițial denumirea, se spune, venea de la inițialele Lucky-Goldstar, noua orientare adoptă abrevierea de la "Life's Good", de fapt logoul care apare atunci când deschizi un TV LG.

LG este și compania care a lansat, în 1966, primul tv produs total în Coreea. Normal, un tv alb-negru, cu tub catodic. De la lansarea pe piață a primului televizor coreean, industria coreeană a produselor electronice a ajuns astăzi la un cu totul alt nivel. Astfel, în prezent, multe dintre tehnologiile inovatoare LG se regăsesc în casele din întreaga lume. În vreme ce LG și-a asigurat locul fruntaș pe piața mondială a televizoarelor premium datorită televizoarelor OLED, previziunile pentru următorii 50 de ani se arată și mai promițătoare decât prima jumătate a secolului. Anul trecut, LG a atins pragul de 500 de milioane de televizoare vândute de la lansarea primului televizor. Dacă luăm în considerare faptul că, în 1966, capacitatea de producție era de numai 9 050 de unități, creșterea vânzărilor de televizoare LG este enormă. În acest moment, sub sigla LG se comercializează tv sau monitoare de la cele HD până la ultima generație OLED LG SIGNATURE, tv simple sau smart, cu diagonale de diferite mărimi. Cercetarea și dezvoltarea permanentă a TV este piatră de temelie în concepția companiei LG. Astfel, orice tv LG veți alege, puteți să fiți siguri de calitatea și durabilitatea produsului achiziționat.

TV LG, 24TL510V-PZ

Este un televizor ce se poate folosi și ca monitor. Are o diagonală de 60 de cm, ecranul fiind tip LCD cu o rată de refresh de 59 Hz. Nu este un tv tip ,,smart” însă cu ajutorul conectorilor tip USB, HDMI, CI slot poate reda imagini de pe dispozitive cu ieșiri similare, PC-uri, laptopuri, consolă de jocuri. Consumă doar 17 W/oră fiind încadrat la clasa economică A+. Ca sunet, dispune de o putere de 10W și sistem Virtual Surround. Imaginea dispune de tehnologia HDR. Greutatea de doar 4,8 kg îl face ușor de mutat acolo unde ai nevoie de el.

TV LG, 32LM6300PLA.

Un TV LG tip Smart, cu diagonală de 80 cm și ecran LED Full HD, cu rată de refresh de 50Hz. Dispune de tehnologie HDR 10 și operază cu ajutorul sistemului Android, are nu mai puțin de 6 tehnologii audio setabile și 6 intrări și porturi pentru conectarea cu alte periferice. Conectare wire less tip BlueToouth și WI-FI. Greutatea cu tot cu stativ este de 4,7 kg. Consumul este de 36W/oră și este încadrat, conform noilor norme UE în clasa G de economie.

TV LG 43UN73003LC

Un televizor 4K cu diagonala de 108 cm, UHD. Apărut în 2020, este unul dintre cele mai bune vândute modele. Sistemul de operare este webOS ajutat de un procesor Quad Core. Ecranul este de tip LED cu rată de refresh de 50 de Hz și cu rezoluție de 3840 x 2160. Ca și caracteristici cheie avem Comenzi vocale,  Asistent vocal inteligent și Screen Mirroring. 8 sisteme audio și 9 porturi completează acest TV LG care vine și cu telecomanda tip ,,Magic Remote” cea care funcționează asemenea unui mouse de calculator, tipic brandului LG.

TV LG OLED77W9PLA

Unul dintre produsele ,,high- level” ale mărcii. Vorbim de un televizor 4K cu diagonala de 198 de cm care are integrată tehnologia LG SIGNATURE. Procesorul de tip α9 de generația a 2-a permite experiențe de top atât vizuale cât și acustice pe ecranul de tip OLED și cu ajutorul difuzoarelor de 60 de wați. 3 tehnologii video și 7 audio sunt la dispoziția dumneavoastră și cu ajutorul asistentului vocal inteligent. Nu mai puțin de 11 porturi și interfețe. Consumul de energie este de 210 w/oră, încadrat în noua clasă G de economie.


Scrie un comentariu

trimite