Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Turneul Prieteniei, la fotbal, ultimul eveniment sportiv județean al anului 2018

Attila Banto și Remus Cristian Karda , ambii din Șagu, au fost inițiatorii acestei întreceri sportive de minifotbal, desfășurată în cocheta sală de sport din comuna arădeană.

Turneul Prieteniei, la fotbal, ultimul eveniment sportiv județean al anului 2018
Comentează 0

Primarul acestei localități, Emilia Brăneț a pus la dispoziție, toată ziua, sala pentru 8 echipe înscrise, dar prezente doar 7, perioadă în care s-au disputat 12 meciuri , fiecare pe durata a două reprize a 15 minute fiecare.

Iată componența celor două grupe de câte patru echipe.

Grupa I:  Cătă Vinga, Conficab, Șagu Coștuț, Gruia .
Grupa a II-a: Real Arad, Attila Banto, Johny, Stoicov Vinga
În urma rezultatelor din disputele grupelor primele două echipe clasate în Grupa I au fost  Cătă Vinga și Șagu Coștuț, iar în Grupa a II-a, Johny și Attila.

Acestea au jucat semifinalele în sistem încrucișat , pentru ca în finala mare , după un meci susținut de corul celor două galerii, echipa locală Johny să învingă pe Cătă Vinga cu 5-3.

Sonorizarea asigurată de Daniel Laslău, vestiarele curate întreținute de administratorul sălii Sandu Groza  precum și gustările pregătite de organizatori au creat un ambient plăcut și competitiv.

La toate acestea s-au adăugat numeroasele premii speciale , diplome, cupe, medalii  , cel mai tânăr jucător, cel mai în vârstă jucător, cel mai tehnic jucător,cel mai bun portar, golgheterul turneului, locurile III,II și I, dar și un arbitraj de nota 10 prestat de foștii jucători ai UTA -ei, NIcolae Mitu și Doru Toderaș.

Felicitări Attila Banto, Remus Cristian Karda....Felicitări Șagu!

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite