Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

TURNEU AMATORI BEACH HANDBALL ARAD 2018

TURNEU AMATORI BEACH HANDBALL ARAD 2018
Comentează 0

     Duminica, 26 august 2018, a avut loc la Arad primul turneu de beach handball amatori dedicat seniorilor. Locatia de desfasurare a fost Baza Sportiva a Universitatii ,,Vasile Goldis`` situata pe Malul Muresului din Arad. La start s-au strans 5 echipe masculine si 3 feminine, in total jucandu-se 13 meciuri.
    Organizatoare acestui turneu a fost doamna profesoara si presedinte a clubului C.S INOAN ARAD, ADRIANA INOAN: ,, Sunt bucuroasa de impactul pe care l-a avut si de feedback-ul pozitiv primit din partea participantilor si al spectatorilor. Din punctul meu de vedere a fost o reusita si imi propun ca in viitor sa organizez editii anuale, dar pentru aceasta am nevoie de suport si de parteneriate. Eu am demarat, se pare ca a placut si autoritatilor, am semnale si promisiuni din partea autoritatilor de sprijin in viitor. Cu aceasta ocazie le multumesc celor care la aceasta prima editie au fost alaturi de mine si anume: Federatiei Romane de Handball prin doamna antrenor federal NICOLETA IVAN,  Universitatii ,,Vasile Goldis`` din Arad, domnului MARIN LUPAS, Kiss-FM Arad, TV-Arad. De asemenea, le multumesc pentru implicare tinerelor arbitre internationale EHF CONSTANTINESCU AMALIA si LASCU IASMINA, care au avut un aport decisive in buna desfasurare a competitiei.``
    La finalul turneului, clasamentul a aratat in felul urmator: MASCULIN LOCUL I – GOLDEN BOYS BAIA MARE, LOCUL II – TM HEATS TM, LOCUL III – INVINCTUS ARAD, LOCUL IV – ARANCA SANNICOLAU MARE, LOCUL V – LUPII ARAD, FEMININ: LOCUL I – SUPER MMTG TIMISOARA, LOCUL II- CS INOAN ARAD – JUNIORI, LOCUL III- CS INOAN ARAD. Premii speciale: GOLGHETER MASCULIN – DRAGANESCU MARIUS (TM HEATS TM), GOLGHETER FEMININ - DOINICI DENISA (SUPER MMTG TIMISOARA), CEL MAI BUN PORTAR MASCULIN – HALMAGYL ADELIN (GOLDEN BOYS BAIA MARE), CEL MAI BUN PORTAR FEMININ – POPESCU GABRIELA (CS INOAN ARAD).

Galerie foto (23)


Scrie un comentariu

trimite