Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Turişti din toate colţurile ţării  - tur ghidat prin Arad

Recent, Centrul Național de Informare și Promovare Turistica al Județului Arad a organizat un tur ghidat de prezentare a municipiului, pentru un grup de turiști, sosiți la Arad, din toate colțurile țării.

Turişti din toate colţurile ţării  - tur ghidat prin Arad
Comentează 1

„Patrimoniul arhitectural şi istoric al Aradului este o atracție în sine pentru numeroși turiști, care vin să viziteze orașul nostru, în special pentru multitudinea de palate și clădiri construite în stil Secession, la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX. Îi primim cu plăcere pe toți cei care vor să profite de perioada de vară și să petreacă aici, la Arad, câteva zile minunate, de care cu siguranță își vor aminti cu drag. Aradul are repere turistice, istorice și culturale de excepție, iar potențialul turistic este variat, cu obiective diverse, edilitare și istorice”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Cei 35 de turiști au vizitat câteva dintre clădirile reprezentative ale municipiului Arad: Palatul Administrativ, Palatul Cultural, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Catedrala „Sfântul Anton de Padova” și Palatul Unirii. Întregul tur s-a finalizat cu o plimbare pe Faleza Mureșului.

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite