Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Turiști din toate colțurile țării au fost conduși să vadă frumusețile Aradului

Istoria și frumusețile orașului au fost prezentate turiștilor sosiți la Arad din toate colțurile țării. Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad a organizat, săptămâna trecută, un nou tur ghidat al orașului pentru 30 de persoane sosite pe meleagurile arădene din diferite orașe ale țării.

Turiști din toate colțurile țării au fost conduși să vadă frumusețile Aradului
Comentează 1

Aceștia au poposit în oraș prin intermediul unei agenții de turism. Turiștii au vizitat Palatul Administrativ, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Biserica Romano-Catolică „Sfântul Anton de Padova”, Palatul Neuman, Palatul Szantay și Palatul Băncii Naționale. Timp de două ore, oaspeții au avut ocazia să asculte informații legate de istoria orașului, de oamenii importanți ai locului, precum și de evenimentele care au avut loc de-a lungul timpului, în orașul de pe Mureș.

Vă reamintim că Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad oferă grupurilor de turiști astfel de tururi atractive, în municipiu și județ, condiția primordială fiind respectarea regulilor legate de situația pandemică actuală: distanțare fizică, purtarea măștii etc.,

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite