Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tur ghidat pentru membrii delegației participante la conferințele SOFA

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad a organizat, miercuri, un tur ghidat pentru membrii delegației participante la conferințele SOFA (Soft Computing), eveniment desfășurat în orașul nostru, în perioada 21-23 noiembrie 2022.

Tur ghidat pentru membrii delegației participante la conferințele SOFA
Comentează 0

Oaspeților li s-au prezentat informații despre istoria Aradului și au putut admira bijuteriile arhitecturale din centrul orașului de pe Mureș, aceștia fiind plăcut surprinși de maiestuozitatea clădirilor de pe bulevardul central, dar și a altor edificii și monumente, cum ar fi Palatul Cultural, Catedrala Ortodoxă sau Parcul Reconcilierii.

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică a Județului Arad pune la dispoziție tururi atractive, prin care se prezintă istoria și povestea clădirilor din municipiul Arad. „Aradul, prin patrimoniul arhitectural şi istoric, în special prin multitudinea de palate și clădiri construite în stil Secession, la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX reprezintă o atracție turistică pentru cei care ne vizitează orașul”, a afirmat Andrei Ando, directorul Direcţiei Comunicare, Strategii şi Administraţie Publică.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite