Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tupeu incredibil: pesediştii numără ouăle, varianta 2.0

Tupeu incredibil: pesediştii numără ouăle, varianta 2.0
Comentează 0

PSD are orbul găinilor în piaţă: caută scumpirea ouălor şi nu o găseşte! Dacă treaba parlamentarilor PSD ar fi să se facă de râs, am putea spune că excelează. În plin scandal al scumpirilor în lanţ generate de Guvernul PSD, prin creşterea preţului carburanţilor, curentului, gazului, parlamentarii PSD le spun arădenilor că nu înţeleg ce se întâmplă cu viaţa lor. Ca şi cum textele publicate pe reţele de socializare ar ţine loc de realitate, ei spun că... nu s-au scumpit produsele.

Parlamentarii PSD au oferit o reeditare jalnică a episodului în care Adrian Năstase invita parlamentarii să îi numere ouăle. Cine putea fi măscăriciul perfect al grupului de parlamentari roşii? Evident, Florin Tripa. Acesta a descins în piaţă, cu pretenţia să “demonteze un mit”, “acela al “creşterii exponenţiale a preţurilor la produsele agroalimentare”. Deci oamenilor care plătesc în plus la piaţă şi magazine li se spune categoric că li se pare: “Nimic mai fals!”. Deputatul măscărici spune că s-a convins “mergând în piaţă şi din vorbă în vorbă cu oamenii de la tarabe am verificat evoluţia preţurilor”. Cât o fi stat deputatul în piaţă să verifice evoluţia preţurilor? Poate că într-un fel are dreptate: în cele câteva minute cât a stat în piaţă, preţurile probabil nu au crescut. De crescut, au crescut însă mult în ultimele luni, din cauza PSD. După care ne spune totuşi că preţurile “urcă în preajma sărbătorilor.”

La aşa tupeu şi demagogie, cititorii deputatului Tripa au lăsat politeţea de-o parte şi l-au tamponat rău pe deputatul numărător de ouă. “Sunteţi paralel cu realităţile!”; “În piaţă n-aţi vorbit cu cei care avem la vânzare paste făinoase (producători de paste) . Am crescut preţurile la toate produsele în urma scumpirii ouălor şi carburantului ( trebuiesc transportate) . Nu puteţi spune ca e o minciună creşterea preţurilor”; “Dacă PSD nu-i de vină de preţurile astea cine e de vină?”; “Dar la market au explodat preţurile. Eu merg zilnic la market şi văd cum cresc preţurile de la o zi la alta”; “Boss, dar aia de la benzinărie ce zic? Dar ăia de la bancă? Ţi-o zis ţie cineva din piaţă? Serios?”; “Preţurile se măresc în funcţie de inflaţie şi de cursul euro e normal să fie aşa, nu ne mai minţiţi pe faţă că nu suntem proşti”; “Da nu vă e ruşine???? Mergeţi la magazine să vedeţi preţuri nu la piaţă,vedeţi la motorină rate la bănci, curs euro, huuuuo”; şi concluzia: “Hehehe stai că vin vremuri de campanie şi ne întâlnim pe stradă ;) cu miloaga după voturi. Te lăsăm atunci să ne verifici ouăle”.

Pentru a vedea cât este de ridicol deputatul PSD, este suficient să citeşti punctul de vedere al ministrului pesedist al agriculturii, Petre Daea. Acesta nu numai că recunoaşte creşterea preţurilor, dar a cerut o anchetă oficială şi a spus că “Preşedintele Consiliului Concurenţei nu este păun printre găini!”. Ceea ce înseamnă că ministrul recunoaşte că autorităţile publice sunt datoare să intervină.

Dacă preşedintele Consiliului Concurenţei pare păun între găini, nu pot să mă întreb: cum pare deputatul Tripa printre ouă?

Galerie foto (1)


Scrie un comentariu

trimite