Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Tui, cel mai mare grup de turism din lume, a venit la Atrium

Arad, printre primele orașe în care Memento Group inaugurează sedii sub brandul TUI Travelcenter. Arădenii vor avea acces la pachetele de vacanță din portofoliul TUI, cel mai mare grup de turism din lume.

Tui, cel mai mare grup de turism din lume, a venit la Atrium
Comentează 1

Turiștii din zona de vest a țării vor avea acces la o paletă mult mai largă de pachete de vacanță odată cu deschiderea în Atrium Mall Arad a unui sediu sub brandul TUI Travelcenter, deținut de Memento Group, grup din care face parte și Christian Tour, turoperatorul român numărul 1 ca volum de vânzări. Potrivit unui anunț făcut la finele anului trecut, Memento Group va opera în România brandul TUI Travelcenter, aparținând TUI Group, cel mai mare grup de turism la nivel mondial.

Ca focus, destinațiile pe care TUI Travelcenter va pune accentul pe piața românească sunt și unele dintre cele mai populare în rândul turiștilor români: Austria, Grecia, Turcia, Spania, Egipt - în categoria destinațiilor “medium haul”, și Maldive, Thailanda, Mexic, Republica Dominicană, Tanzania, ca destinații “long haul”. De asemenea, TUI Travelcenter va oferi turiștilor români propriile produse turistice, punând accent pe pachete premium, destinații exotice, croaziere și produse de nișă. TUI TravelCenter va oferi cazări, transport (terestru și aerian), activități la destinație, pachete turistice, tururi, croaziere, vacanțe exotice și city break-uri.

Pe lângă sediul TUI Travelcenter din Atrium Mall Arad, Memento Group a inaugurat birouri sub același brand în București (Bd. Nicolae Bălcescu) și Baia Mare (Bd. București). 

Dezvoltarea rețelei TUI TravelCenter va continua în următoarele câteva luni, fiind planificate deja noi deschideri în: Arad (central); Galați; Cluj-Napoca; Constanța; București; Brașov; Timișoara; Craiova; Iași; Oradea; Cluj-Napoca.

Pentru turiștii români marele câștig rezultat din prezența TUI pe piața autohtonă este accesul la o varietate largă de servicii de înaltă calitate și o selecție premium de pachete, hoteluri și activități de vacanță, la care se adaugă experiența în turism a celui mai mare grup de călătorii din lume și expertiza pe piața locală a Christian Tour, a precizat Cristian Pandel, CEO Memento Group.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite