Vremea Romania, Arad 7°C

Stiri Arad

Triplă dificilă şi spectaculoasă pentru UVVG ProVolei Arad în acest week-end

Triplă dificilă şi spectaculoasă pentru UVVG ProVolei Arad în acest week-end
Comentează 0

Final de săptămână cu volei spectaculos în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu.

Sâmbătă, sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu va găzdui un cuplaj voleibalistic, Arad vs. Timişoara, în A2. De la ora 11 fetele lui Traian Costea înfruntă pe CSU Poli Timişoara. „E un meci fără pretenţii, la fete căutăm să avem ritm, căutăm o formulă competitivă”, spune preşedintele clubului arădean, Radu Sabău.

Apoi, de la ora 13, băieţii lui Marius Mascovits debutează în nouil sezon din A2 Vest cu CSU Vest Timişoara. Un sezon în care UVVG ProVolei Arad va avea un contingent important ce vine de la juniori, plus seniorii Gligor, Matica, Motoc, Both şi o noua achiziţie, timişoreanul Alex Duţă, un ridicător de 21 de ani. „Ne aşteaptă un start greu de sezon, în care înfruntăm primele 2 clasate în sezonul trecut, Timişoara şi Câmpia Turzii. Sperăm să ne facem jocul nostru, să facem treabă, chiar dacă nu va fi uşor”, a mai spus Radu Sabău.

Week-endul e încheiat de juniorii de la UVVG ProVolei, care, duminică, tot în sala Şcolii Gimnaziale Avram Iancu, înfruntă CNMB Rm. Vâlcea, în cea de-a 3-a etapă a Campionatului Naţional. „La juniori ţintim victoria. Per ansamblu să ne bucurăm că există aceste 3 echipe în sportul arădean. Este şi meritul celor ce ne sprijină activitatea, de la Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură, CJA prin Centrul Judeţean de Cultură, şi până la UVVG”, a încheiat conducătorul clubului arădean.

Articole asemanatoare

Scrie un comentariu

trimite