Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trimis în judecată după ce a lăsat o adolescentă însărcinată

A întreținut relații cu o minoră , iar acum va răspunde în fața judecătorului.

Trimis în judecată după ce a lăsat o adolescentă însărcinată
Comentează 0

Prin rechizitoriul de la data de 18.09.2023, întocmit în cadrul dosarului, inculpatul a fost trimis în judecată, pentru săvârşirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

În fapt s-a reţinut că În cursul anului 2022, numitul domiciliat în sat Berechiu, a întreţinut relaţii sexuale cu minora în vârstă de 15 ani, aceasta rămânând însărcinată.

Numita, audiată fiind în calitate de persoană vătămată, a recunoscut că a întreţinut raporturi sexuale cu acesta, precizând totodată că în cursul lunii decembrie 2022 a aflat că este însărcinată cu acesta. Despre relaţia numitei cu inculpatul au cunoştinţă şi părinţii persoanei vătămate, aceştia, fiind audiaţi în calitate de martori, au precizat că sunt de acord cu relaţie şi cunosc faptul că fiica lor este însărcinată cu inculpatul.

Fiind audiat în calitate de suspect, numitul a recunoscut faptul că, în mod repetat, a întreţinut raporturi sexuale cu minora, începând cu luna septembrie 2022.

Judecătoria Chișineu-Criș a dispus începerea judecăţii în cauza privind pe inculpat şi stabilirea unui termen de judecată la data 18 ianuarie 2024, pentru când se va cita inculpatul.

„Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpat. Stabileşte termen pentru soluţionarea cauzei data de 18.01.2024, ora 10:00, pentru când se citează inculpatul. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 31 octombrie 2023”, se arată în soluția instanței.


Scrie un comentariu

trimite