Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Trenulețul Copiilor”are un program special de 1 Iunie; vezi care este acesta

De 1 Iunie, trenulețul turistic de agrement din municipiu va avea un program special. Spre deosebire de programul specific zilelor de weekend, „trenulețul copiilor“ va fi pus în mișcare începând cu ora 13:00, pe Calea Victoriei, unde va reveni la ora 15.30.

„Trenulețul Copiilor”are un program special de 1 Iunie; vezi care este acesta
Comentează 0

Iată care va fi traseul acestuia:

Ora: 13:00 - Calea Victoriei – Banu Mărăcine;

Ora: 13:15 - Piața Caius Iacob  – Str Faurilor (RAR) - Bogdan Voievod – Alexandru cel   Bun;

Ora: 14:00 - Hatman Arbore (Piața GAI: staționare pentru poze) – Dunării –   Grădinarilor – Meșterul Manole – Dâmboviței – Independenței;

Ora: 14:30 -Stația „Piața Bujac”(preluare călători) – Leului – Gloriei – Stația Independenței (debarcare călători) – Dâmboviței – Calea Aurel Vlaicu;       

Ora: 15:30 - Calea Victoriei

„Începând cu ora 16:00 până la ora 21:00, acesta va circula pe traseul consacrat: Parcul Reconcilierii-Teatru–Bd.Revoluţiei–Podgoria–Banu Mărăcine–Piața Spitalului–Podgoria – Bd.Revoluţiei–Teatru – Parcul Reconcilierii.

Vă reamintim faptul că trenulețul turistic a fost adus la Arad în anul 2006, de la Monaco. El are trei vagoane, 72 de locuri și circulă cu 35 de kilometri/oră.

Vara, Primăria Arad în colaborare cu Compania de Transport Public, îl pune la dispoziţia publicului călător în intervalul 16:00 -21:00, din oră în oră, în zilele de sâmbătă, duminică și în zilele de sărbătoare. Staţia de îmbarcare este în Parcul Reconcilierii”, susţin reprezentanţii Primăriei.

 

 

Galerie foto (3)


Scrie un comentariu

trimite