Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei zile de petrecere nemțească autentică la Oktober Bier Fest Arad

Vă așteptăm să luați parte la povestea Oktober Bier Fest Arad 13-15 octombrie 2018.  Zilele de toamnă sunt întotdeauna însorite când cei dragi sunt aproape.

Trei zile de petrecere nemțească autentică la Oktober Bier Fest Arad
Comentează 0

Oktober BierFest Arad, eveniment organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, reprezintă o nouă ocazie de distracţie în oraș, ediţia din acest an având loc într-un cort special amenajat în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic „Ioan Slavici“), timp de trei zile, din 12 până în 14 octombrie 2018.

Evenimentul propus arădenilor are ca termen de comparaţie celebrul festival Oktoberfest, cel mai mare și mai renumit festival de bere din lume, care se organizează anual în Germania, la München. 

Oktober BierFest Arad reprezintă o nouă ocazie de distracţie, ediţia din acest an având loc într-un cort special amenajat în Piața Avram Iancu (în spatele Teatrului Clasic Ioan Slavici), timp de trei zile, din 13 până în 15 octombrie 2018. 

Organizatorii sunt pregătiţi să-i întâmpine într-un număr cât mai mare, pe iubitorii de experienţe noi, cu chef de distracţie şi poftă mare de mâncare. Și, bineînțeles, amatori de bere, într-un mod cât mai profesionist cu putinţă!

Cortul va deveni pentru câteva zile un loc de poveste, unde toate trările vizitatorilor vor fi trezite și răsfățate. Cadrul rustic în care festivalul se va desfășura, alături de decorurile atractive, îi vor încânta, cu siguranță, pe participanţi şi îi vor îndemna la relaxare și petrecere.

Oktober BierFest - Băuturi

Berea va fi prezentă sub toate formele, pe toate gusturile, de la tradiția berii la sticlă, halbă sau ţap, la cana de un litru, berea la metru și multe alte modalităţi de satisfacere a dorințelor fiecăruia.

Oktober BierFest - Mâncare

Cum bere nu merge fără mâncare, pe tot parcursul Festivalului vizitatorii vor putea gusta preparate delicioase, tradiţionale şi specifice, de la pui la grătar, cartofi prăjiți, până la ciolan afumat, carne de porc prăjită și găluște de cartofi, servite cu varză roșie, dar și deserturi gustoase: clătite, ștrudel de mere etc.

Specificul nemţesc al OktoberBierFest aduce cu sine şi specialităţi pe măsură precum renumitul Weißwürste bavarez (cârnați din carne de vită albă, servit cu muștar dulce), alături de varză prăjită, covrigi sau pâine.

Şi pentru că am promis un Festival pe toate gusturile, nici vegetarienii nu vor flămânzi, putând să își satisfacă poftele cu covrigi calzi, moi, și alte gustări ușoare.

Oktober BierFest - Muzică

Ambianţa acestui eveniment va fi întregită de muzică populară germană, însoțită de dansuri oferite de dansatori în costume tradiționale.

De asemenea, vor fi prezente formații folk, trupe de cover-uri, fanfare, totul pentru a oferi o atmosferă de petrecere nemțească autentică, pentru toate gusturile.

Sunteți așteptați să luați parte la această poveste, să vă lăsați purtați de ritmurile vibrante și aromele îmbietoare și să petreceți 3 zile de toamnă, în stil autentic bavarez și cu poftă de distracție românească.

 

PROGRAM

Vineri ,12 octombrie

15:00 Festivitatea de deschidere Oktober Bier Fest Arad

15: 05 Recital Fanfara „Pro Amiciția“ din Timișoara

16:00 Să înceapă distracția - DJ Edelweiss

17:00 Muzică tradițională bavareză, jocuri si premii

18:00 Tradiții românești și bavareze cu ansamblurile folclorice Banat-Ja și Ansamblul „Mureșana“

19:00 Recital Karpaten Band

21:00 Recital Bosquito

 

Sâmbătă, 13 octombrie

12:00 DJ Edelweiss

13:00 Muzică tradițională bavareză, jocuri si premii, DJ Edelweiss

14:00 Happy Hour ( Cu prietenii și familia la masă )

15:00 Recital Fanfara „Harmony Vest“

16:00 Karpaten Band

17:00 DJ Edelweiss

18:00 Tradiții românești și bavareze cu ansamblurile folclorice Banat-Ja și Ansamblul Mureșana

20:00 Karpaten Band

21:00 Recital Andrei Păunescu și Trupa „Totuși“

22:00 DJ Edelweiss

 

Duminică, 14 octombrie

12:00 DJ Edelweiss

13:00 Happy Hour ( Cu prietenii și familia la masă )

14:00 Muzică tradițională bavareză, jocuri si premii, DJ Edelweiss

15:00 Klaudia & Die Burzenland Party Band

16:00 Tradiții românești și bavareze cu ansamblurile folclorice Banat-Ja și

Ansamblul Mureșana

17:00 Klaudia&Die Burzenland Party Band

18:00 Karpaten Band

19:00 Jay Master Brass Band

20:00 Klaudia&Die Burzenland Party Band

21:00 Karpaten Band

 

Evenimentul este organizat de către Centrul Municipal de Cultură Arad

 

Pentru mai multe informații, vizitați pagina de Facebook, OktoberBierFestArad.

Galerie foto (127)


Scrie un comentariu

trimite