Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei motive pentru care alimentele bio nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din dieta ta zilnică

Stilul de viata modern in care alergam in permananta dintr-o parte intr-alta pentru a putea duce la bun sfarsit numeroase sarcini zilnice este un lucru care ne oboseste, genereaza stres si in plus ne determina sa ne alimentam intr-un mod necorespunzator.

Trei motive pentru care alimentele bio nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din dieta ta zilnică
Comentează 1

Desi astazi avem acces la numeroase informatii cu privire la substantele nocive pe care le contine hrana conventionala, de foarte putine ori punem pret pe calitatea acesteia. Consumul de hrana conventionala a devenit un standard pentru lumea moderna avand in vedere ca o putem achizitiona de oriunde si la orice ora.  Adoptarea unui stil de viata sanatos reprezinta o alegere pe care fiecare dintre noi o poate face si este desigur o alegere foarte benefica pentru organismul nostru.

Un stil de viata sanatos presupune mai inainte de toate adoptarea unui stil alimentar cat mai echilibrat, bazat pe produse alimentare bio, avand in vedere ca acestea nu sunt tratate chimic, deci reusesc sa isi pastreze in totalitate calitatile nutritionale. Lucrurile sunt mult mai simple astazi atunci cand vorbim despre adoptarea unui stil de viata sanatos avand in vedere ca alimente certificate bio  se pot cumpara astazi foarte simplu prin intermediul magazinelor online de profil precum Getbio.ro Iata 3 motive interesante pentru alimentele bio nu ar trebui sa lipseasca niciodata din dieta ta zilnica.

Alimentele bio nu sunt tratate chimic.

Spre deosebire de toate acele alimente conventionale pe care le regasim pretutindeni in magazine, alimentele bio au un avantaj major si anume faptul ca in procesul de crestere al plantelor, nu se intervine in niciun fel, astfel ca plantele isi urmeaza cursul natural si nu sunt "obligate"sa creasca inr-un mod nefiresc. Faptul ca nu sunt tratate chimic inseamna ca toate aceste alimente vin la pachet cu numeroase avantaje pentru organism si implicit pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, mai ales daca raportam toate aceste lucruri pe un termen mai lung.

Alimentele Bio au un gust mult mai bun.

Chiar daca acest lucru s-ar putea sa va surprinda, nu ar trebui sa mai reprezinta o noutate pentru nimeni faptul ca un aliment care este produs realizat numai din ingrediente naturale, va avea intotdeauna un gust mult mai apetisant decat un aliment care contine numeroase arome artificiale si toxice in acelasi timp. Probabil deja cunoastem foarte bine faptul ca absolut nimic nu se compara cu gustul delicios unor alimente proaspete.

Alimentele Bio pot constitui in orice moment o hrana echilibrata pentru cei mici.

Atunci cand plantele cresc in ritmul lor normal si nu se intervine chimic sau in orice alt mod in cresterea lor, acestea isi pastreaza in totalitate nutrientii, astfel ca sunt extraordinare atat pentru sanatatea noastra cat si pentru cea a copiilor. Este mai mult decat important sa ii incurajam pe cei mici, inca de la varste fragede sa consume cat mai multe fructe si legume proaspete si netratate chimic. Acest lucru ii va ajuta sa creasca si sa se dezvolte in mod corespunzator. 


Scrie un comentariu

trimite