Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Trei morți în accident rutier pe Autostrada A1 la coborârea spre Nădlac

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, în jurul orei 7,00 a avut loc unb accident rutier cu persoane incarcerate (autotren cu autoturism Skoda) pe autostrada A1 la coborâre spre Nadlac.

Trei morți în accident rutier pe Autostrada A1 la coborârea spre Nădlac
Comentează 2

La accident intervin 4 echipaje ale Detașamentului Arad; 1 echipaj descarcerare, 1 echipaj de stingere si modul descarcerare, 1 echipaj SMURD TIM si 1 echipaj SMURD NADLAC.
Sunt trei victime încarcerate, toate cele trei victime, un bărbat și două femei, fiind decedate.

Mai exista o victimă ieșită din autoturism, conștientă, și care a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD NADLAC si a fost preluată de un echipaj SAJ venit în sprijin, după cum ne relatează lt. col. George Pleșca, din partea ISU Arad.

Autostrada este blocată înainte de intrarea în PCTF Nădlac.

În această dimineață în jurul orei 6.55, a avut loc un accident rutier mortal pe autostrada A1, în localitatea Nădlac, la punctul se trecere al frontierei. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 26 de ani, din Brăila, care conducea un autoturism pe autostrada A1 a intrat în coliziune cu semiremorca unui ansamblu rutier care se afla în mișcare pe același sens de mers. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și a doi pasageri de sex feminin de 22 și 29 de ani, din Brăila și Tulcea. De asemenea al patrulea pasager din autoturism, un bărbat de 29 de ani, din Brăila a fost transportat în stare gravă la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite